skip to Main Content

NE LEHTËSOJMË SHPËRNDARJEN TUAJ!

Piu Gel Balcani è un azienda di distribuzione alimentare che collega l’Italia a tutta l’area Balcanica!

POROSIT ONLINE NGA DYQANI YNË MË I RI!

FURRË BUKE

bread

PASTIÇERI

pastry-bag

HORECA

room-service

GELATERI

ice-cream

GDO

shopping-cart

DISTRIBUTORË

truck

L'Azienda

Piu ’Gel Balcani lindi në fund të vitit 2020, një kompani e zotëruar tërësisht nga Piu’ Gel s.r.l. (Kompania italiane aktive që nga viti 2007 në shpërndarjen e produkteve ushqimore për sektorët e Bakery, Pastiçerisë, Akullores dhe Horeca www.piugel.com .
Piu 'Gel Balcani lindi nga ideja për të qenë një kanal shpërndarjeje për ato kompani italiane në sektorin e ushqimit që dinë shumë më tepër Gel dhe që duan të hyjnë në tregun ballkanik dhe anasjelltas për kompanitë që prodhojnë në Ballkan dhe që duan të hyjnë në Itali.

Dorëzojmë lumturi!

BASHKËPUNO ME NE

KATALOGU

SHËRBIME/ DYQANI

BLOG

Back To Top