skip to Main Content

Caffe Santa Cruz – Nuar – Caffe Tostato Macinato

Vlerësuar me 0 nga 5
(be the first to review)

Kategori:

Përshkrim

Caffe Santa Cruz – Nuar – Linea Casa
Caffe Tostato Macinato
250gr
Santacruz Nuar: dalla moka l’espresso del bar.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.

Back To Top