skip to Main Content

KUSH JEMI NE

Kompania

PIU GEL BALCANI SHPK

Piu’ Gel Balcani Shpk nasce alla fine del 2020, società controllata al 100% dalla Piu’ Gel s.r.l. (società Italiana attiva dal 2007 nella distribuzione di prodotti alimentari per il settore Panificazione,Pasticceria,Gelateria ed Horeca(www.piugel.com).
Piu 'Gel Balcani lindi nga ideja për të qenë një kanal shpërndarjeje për ato kompani italiane në sektorin e ushqimit që dinë shumë më tepër Gel dhe që duan të hyjnë në tregun ballkanik dhe anasjelltas për kompanitë që prodhojnë në Ballkan dhe që duan të hyjnë në Itali.
Piu ’Gel në kryeqytetin e Tiranës ka një depo, sallë ekspozite për shfaqjen e produkteve dhe demo, agjenci shitjesh me kontakte në të gjithë Ballkanin.
Shërbimet tona variojnë nga shitjet e thjeshta drejtpërdrejt te shpërndarësit në zonë, laboratorë të mëdhenj, industri ose shpërndarje në shkallë të gjerë deri tek shërbimi i plotë i shitjeve, shpërndarjes dhe të gjitha procedurat doganore në 360 gradë.

0_15-piugel-azienda

Distributori esclusivi

VAYRA 1905

Produzione prodotti per la gelateria,per vendita diretta alle gelateria o anche per Distributori.

Back To Top